Most důvěry. Most odvahy. Vyvážený střed.

By kamil, 11.5.2015

A také: Proč vlastně nejde navážit 15 deka něhy. 

Co znamená most důvěry? Odkud vede a kam? K čemu vlastně slouží? Kdo potřebuje přejít most odvahy? Jak s tím souvisí vyvážený střed? Proč neumíme navážit 15 deka něhy? A jak to všednou souvisí s malými dětmi a učitelkami?

Odpovědi na tyto otázky se dozvíte v krátké přednášce Marka Hermana. Bude mluvit zejména o tom, že základním pilířem pro náš život je máma a že je nikým a ničím nenahraditelná. Ukáže vám, jak a kdy se vlastně utváří naše „já“, a když budete hodní, tak dokonce i to jak naše „já“ vypadá.

Navrch vám prozradí 7 kouzelný slov, které potřebujeme aktivovat pro proces učení a k tomu 3 klíčová slova, která nás zásadním způsobem směrují a jsou symbolickou křižovatkou mezi spokojeným a nespokojeným životem.

Cílem přednášky budou také souvislosti, jak se všechny tyto informace dají využít při práci ve třídě s dětmi. Ale hlavně, hlavně při práci na sobě samé: odborným, přitom však srozumitelným způsobem získáte praktické a užitečné informace pro svoje sebepoznání a seberozvoj.

Marek Herman externě přednáší na VŠE Praha a Universitě Palackého v Olomouci a je autorem knihy „Najděte si svého marťana.“

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar

wpDiscuz